26 Haziran 2016

Swarowski ile Kübik Kareleme Bileklik

KübikKareleme Bileklik
CRAW Bracelet

Eveet, evvelki iki yayınımda bahsettiğim Takı Seti ve Yüzük ile beraber kullanabileceğim bir de bileklik yaptım. 😊

Yine 11 no.lu, kahverengi ağırlıklı antik kum boncuk kullandığım ve Kübik Kareleme Tekniği ile ördüğüm bileklikte, bu sefer sırf lila rengi, 4 numara bikon Swarovski Kristalleri tercih ettim.

Bilekliğin iki ucunu, kolyedeki kristalli parça gibi daire şeklinde yaptım. Böylece göz kamaştıran bir bilekliğim oldu. 😊
Dairelerin içinden, 11 no.lu, antik kum boncuk dizilmiş lastik misina geçirdim ki, tombul elli biri olarak, rahatlıkla bilekliği takıp çıkartabileyim. 😊


Swarovski Jewelry Set



24 Haziran 2016

İncili Kübik Kareleme Yüzük

RAW


Bir önceki yayınımda bahsettiğim Takı Seti ile beraber kullanabileceğim bu yüzüğü, çok beğendiğim bir altın yüzükten esinlenerek tasarladım.

Yüzüğü Kübik Kareleme Tekniği ile ördüm ki, yassılaştırıp çift kat yapabileyim ve dolayısıyla dolgun bir görünüm elde edeyim...
Yüzükte 11 no.lu, kahverengi ağırlıklı antik kum boncuk ile 3 mm, krem rengi inci kullandım  İki sıra incinin, birbirine biraz verev durabilmesi için iki ayrı parça olarak ördüm ve Peyote Tekniğini kullanarak birleştirdim.

Severek taktığım bir yüzük oldu. 😊


22 Haziran 2016

Swarovski ve İncilerle Kübik Kareleme / CRAW with Swarovski & Pearls

İnciliKolye


Kolye ve bir çift küpeden oluşan, çok sevdiğim bu seti yaparken, Kübik Kareleme Tekniğini kullandım.
11 no.lu, kahverengi ağırlıklı antik kum boncuklar ve 4 no.lu, lila rengi bikon Swarovski Kristallerle ördüğüm bir parçayı daire yaptım. Dairenin alt kısmına antik kum bocuk ve 3 mm, krem rengi incilerle ördüğüm ikinci parçayı, onun altına da yine antik kum boncuk ve 3 mm, lila rengi incilerle ördüğüm üçüncü parçayı koydum.
Böylece modern bir kolye ucu ortaya çıktığını farkettim ve çok sevdim. 😊

Kolyeyi de yine aynı kum boncuklarla ördüm ve aralara her iki renkten inciler koydum. Kolyenin T-kilidini de aynı tekniği kullanarak, kum boncuk ve lila rengi incilerle ördüm.

Küpeleri ise olabildiğince sade yapmaya çalıştım ve tabii ki aynı teknik ve aynı kum boncuklarla ördüm, birer tane de krem rengi inci kondurdum. 😉


Bu tasarımımı beğenen bir sınıf arkadaşım için, dört sene sonra, biraz farklı boylardaki inci ve 3 no.lu, bikon Swarovski Kristallerle bir benzerini yaptım.
Güle güle kullansın! 😊


Swarovski Kolye